Acties voor buurtbevordering en ondersteuning van handelaars

Het is in het hart van Brussel dat u de uwe kunt voelen kloppen. Vooral in de winkels…

Hier zijn enkele voorbeelden van buurtverbetering en ondersteuning van handelaars.
LOPENDE ACTIE:

Met de BXL-Cadeaubon boost de stad uw omzet!

Brusselse handelaars, maak gebruik van dit initiatief om u te steunen. Meld u aan om deel te nemen en uw activiteit op het digitale platform te laten verschijnen. Het kost u maar een paar minuten en het is bovendien gratis.

Meedoen aan de BXL-cadeaubon actie is eenvoudig:

75 seconden om te begrijpen hoe het werkt…

Klik op de video hierboven!

Komt uw bedrijf in aanmerking?

Ga naar lokalehandelaar.brussels, check de voorwaarden en registreer uw bedrijf in een paar klikken!

Schrijf u vandaag nog in!

Profiteer van dit stadsinitiatief en geef uw omzet een snelle boost met de BXL-Cadeaubon! Het kost maar een paar minuten om u in te schrijven en het is bovendien gratis.

Geef uw klanten €15 parkeertegoed + €15 shoppingtegoed

Hoe kunt u uw verkopen boosten in 4 stappen? :

  1. Ik registreer mijn zaak op BXL-Cadeaubon🎁
  2. Ik nodig mijn klanten uit om hun gratis Pcard+ te bestellen🅿
  3. Ik vraag een flyerhouder aan om mijn klanten te informeren📣
  4. Ik ontvang mijn klanten en neem de bons aan!😀

Handelaren die al deelnemen aan de BXL-Cadeaubon-actie zijn het er unaniem mee eens: het is eenvoudig, effectief en gratis!

Oprichting van een vitrinesite voor lokale ondernemingen in Brussel

Tijdens de lockdown hebben we de website commercelocal.brussels gecreëerd, die alle winkels vermeldt die mochten openen, wijk per wijk, maar ook de winkels die zich georganiseerd hadden om leveringen aan te bieden. Wij hebben verder alle solidariteitsinitiatieven van de handelaars belicht omdat zij ‘geweldig’ zijn

Naarmate de economie veranderde, werd de website de vitrinesite bij uitstek voor de plaatselijke handel in Brussel. Ze geeft een overzicht van de winkels die bezorg- of ophaaldiensten (click&collect) hebben opgezet, en nodigt u uit om de winkelstraten te ontdekken.

> lokalehandelaar.brussels

Het woord is aan de handelaars

Omdat ze geweldig zijn, geven we het woord aan onze handelaars… Deze video’s worden vervolgens via audiovisuele media en op onze sociale netwerken ter beschikking gesteld.

> lokalehandelaar.brussels

Winkelstraten nieuw leven inblazen

Wij voeren verschillende verfraaiings- en identiteitswerken uit. Dankzij het project ‘Pimp My Street’ en in samenwerking met de handelaarsvereniging is het aantal voetgangers in de Spoormakersstraat vervijfvoudigd en verwelkomt de straat nu een nieuwe generatie jonge ondernemers. In het Îlot Sacré hebben we pop-upwinkels ingericht op de leegstaande benedenverdieping van winkelpanden om de manier waarop het winkelend publiek naar de gebouwen kijkt te veranderen en om de inspanningen van de eigenaars te ondersteunen die er talrijke renovatieprojecten hebben ondernomen. Wordt vervolgd…

> pimpmystreet